- Sandra Hailee

- TJA

Kategori: Allmänt

Idag blev det marken med Klarus och Eve, lunch på en trappa upp och sen vidare direkt till jobbet.. kanon dag på jobbet, lastbilen var tidig och det gör verkligen såå mkt. Hinner med så mycket mer då! Mer sådanna dagar tack =)





En 10kg (typ)lättare Sandra, kanske dags att ta tag i sig själv igen!
haha fasen att jag ska va så tokigl mat, jag lever fasen för maten för tillället ;)

- En låt som bara inte går och tröttna på..

Kategori: Allmänt


Fast jag inte sett dig på så länge Tänker jag på dig ibland Det var nånting som fastnat på mig nåt som aldrig helt försvann Fanfanfan det skulle varit du Fanfanfan det skulle varit du Fick jag spela om partiet Fick jag chansen en gång till Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv Fanfanfan det skulle varit du Fanfanfan det skulle varit du Alla klockor, körer Alla himlens orglar skulle varit för oss Alla trummor och trumpeter Alla sagor, alla under Allt på en och samma gång Fanfanfan det skulle varit du Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått Såna chanser kommer en gång bara Aldrig att dom kommer två Fanfanfan det skulle varit du Fanfanfan det skulle varit du

- HEy

Kategori: Allmänt

Kom precis hem efter en liten kvällpromenix med min kära granne/jobbarkompis! En rikigt bra vana vi har gjort de till :)
Igår gick vi förbi ica och jämnförde priser och idag komsum, arbetskada jag vet ;) MEN iaf.. vi är sjukt mycket billigare än både konsum och ica, helt sjukt egentligen.. att inte alla bara kan fatta de och handla hos oss :D

Min dag har sett ut ut såhär..
- Promenad med Evelina
- Fika med Pappi
- Gjort ärenden och lunchat med Ange
- Planterat blommor
- Fixat trall ( eller vad det heter) till balkongen
- Promenad med Johannis

Imorn är de promenix med evelina som gäller, sen marknad, jobb med johanna och så promenad efter det såklart! De är så otroligt konstigt att de inte märks ett dugg på vågen så som jag går!!! men men..


Valborg på fredag,  verkar som de blir hem till patrik och grilla lite :D

Tina och jag snacka om att dra ihop ett gäng och grilla lite på lördag, Nån som är på så hör av er, bara roligt om vi blir ett gäng :)









( bilder från förra året )

- 25/4

Kategori: Allmänt

Ah jag får damp, nu är även min sladd till mobilen borta.. allt bara försvinner!
Hade tänkt att lägga upp kort från igår kväll och idag men får bli en annan dag istället.

Igår fick jag skynda mig hem från jobbet, blev en snabbdusch och sen över till johanna där även Kayll, Tobbe och Malte va. Spela " med andra ord". Mitt lag bestog av Malte och Johanna och självklart vann vi ;) 
Blev sen en trappa upp, mötte då även upp Emma och Patrik =) riktigt lyckad kväll med mycket trevligt folk! 

Imorse gick jag och Johanna en lite sväng runt stan och jag märkte att jag var mer bakis än vad jag trodde ;) 
var skönt o va ute men lika skönt att komma hem!

Klara och jag har även gjort askersund idag, en fika på tutingen och lunch på hotellet. mysigt! Tycker hon kan strunta i Thailnad och va hemma hos mig istället ;)






( Gamla bilder från förr förra helgen )

- 23/4

Kategori: Allmänt

Fick riva upp och ner på hela lägenheten förut innan jobbet.. Min internetdosa var försvunnen och är än! Blir så trött på mig själv som slarvar bort typ allt.

FY vilken dag på jobbet, hur mycket som helst och göra och jag är helt död nu. Gick över till Johanna när jag kom hem och vi tog oss en lite kvällspromenad :)

Nu blir det dejt med kudden för imorn är det jobb som gäller. tolvtimmarspass, HÄRLIGT!
Och förmodligen blir det en trappa upp på kvällen!




- 23 April

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen bra dag.. omotiverad och trött på det mesta! Har inte sovit ordentligt på en vecka och det börjar kännas!

Gårdagen var hur mysig som helst och jag fick med mig en hel del hem :) Blev även en liten promenad på kvällen med grannen :) Blir nog en ikväll med, skönt och prata av sig lite ibland..

Nu ska jag fixa lite mat, kycklingsallad för ovanlighetens skull ;)
sen dags för ett kvällspass på jobbet, HÄRLIGT.. jag som vill ta helg nu!

- marieberg

Kategori: Allmänt

Hemma igen, fy fasen vad jag älskar att gå.. speciellt på morgonen.
Har precis ätit frukost på balkongen.. och skämt ut mig för mina grannar, borde jag ens bli förvånd över mig själv ibland allså;)




Nu blir det marieberg med mina bf brudar. Jäklar vad de ska handlas ;)
Jag saknar verkligen den gamla tiden, när vi träffades varje dag
 
<3

- torsdag

Kategori: Allmänt

ska möta upp evelina nu.. behöver jag ens skriva vad vi ska göra? ;)

- Segaste dagen ever

Kategori: Allmänt

Klockan är bara lite över två och jag har hunnit med hur mycket som helst idag redan... vi har ju gjort om vårat schema på jobbet så framöver kommer jag börja vid fyra vissa onsdagar. Känns lite konsigt och bara gå till jobbet för fyra timmar, fast lite skönt med ;) SÅ Segt nu bara... har städat hela lägenheten, fixat tvätten, en timmes promenad med Eve, haft Camilla på besök, fikat med pappa, lagat mat..

En effektiv dag allså, sånt gillar vi.. Men vad ska jag göra nu i en och en halv timme innan det är dags att gå till jobbet? Jag hatar att jag ska va så rastlös och stressad vissa dagar utan att ens ha en andledning till det.

Skulle helst bara vilja lägga mig en stund och slappna av, men nej det går inte när jag vet att jag ska iväg o jobba. Allt ska helst gå i ett.. då trivs jag bäst!


jag behöver hjälp..Ska köpa en matta, men vilken färg? svart, vit, grå? HJÄLP!

- AHHHHH

Kategori: Allmänt

Blir så jäkla sur, började fasen acceptera det men så fort de kommer upp på tal blir jag så sur. Det är så jäkla orättvist! Vette fasen vad jag ska göra :(

aja..
dagen har bestått av:

- En timmes stavgång med Evelina
- Fika med Pappsen
- Marieberg med Johanna
- Kaffe med Johanna & Camilla
- Promenad med bella & Johanna

& Nu ikväll har mina bästa Ange och Klara vart här.. MYS v


Nu ska jag soooova, om de går.. :(

- Ny veckaa

Kategori: Allmänt

Känner på mig att denna vecka kommer gå lika fort som alla andra, har fullbokat varje dag och bara med massa roliga saker :)

Kom precis hem, har vart och kollat på fotboll.. inte lika kul när bror inte är med. Men men!
Emma och jag bestämde idag att vi ska boka nån resa i vår eller höst bara få komma bort ett tag. Typ bara mellan torsdag - söndag. Nån mer som är på? och någon som har några tips om vart man kan åka? :)

Skulle helst vilja åka iväg till thailand i en månad.. typ resa runt i asien :) har fått värsta rycket sista tiden och känner att jag måste göra nått. NÅGON MER SOM KÄNNER SÅÅ? :)

Neheee ledig imorrn och på torsdag, SKÖNT! Jobbar sen både onsdag och fredagkväll.
Så fredagkväll blir lungt ska upp o jobba lördan med så :( Så ingen parken för mig inte. Blir nog en trappa upp på lördag istället :)

Nu blir det soffan och tvn resten av kvällen.. Imorn ringer kl vid sju, stavgång med Evelina som gäller :)




Idag kom äntligen min Klarus hem v

- Rubrik

Kategori: Allmänt

Igår kväll blev det tacokväll hemma hos mig, Jennie, Tina och bror kom förbi :) Blev en lugn och skön lördagkväll! Och dagen börja med en pw med Eve, gick med stavar idag och det är så mycket jobbigare ;)

Även denna söndagseftermiddag tillbringdes hemma hos mamma tillsammans med bror. Blev att hjälpa dem med lite ved och tvätta brors bil :)






- Lördag

Kategori: Allmänt

Igår kväll var jag hos Johanna och grilla tillsammans med några jobbarkompisar.
Vi var lite olagliga och grilla på balkongen ;)



Kayll har precis fixat golvet på deras balkong.. så mkt snyggare blev det. Snäll som han är så ska han kanske fixa mitt med :) ser ju för jävligt ut nu.





 Vi gick över till mig och åt eftersom jag har lite större..
Johanna har precis en sån lägenhet jag hade förut och bor dörr i dörr med mig ;)

Det är såå mycket trevligare och mysigare att bara sitta hemma hos nån och dricka lite än att gå ut på krogen, speciellt nu när sommarn är påväg.

Nu ska jag prata vidare med Tina och se vad vi ska hitta på för kul ikväll.
Vad ska alla göra ikväll? hör av er om de händer nått kul nånstans :)

- Helg..

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag över till grannen och grilla lite..
ska bli mys v





 Ha en bra kväll :)

- VILL HA!

Kategori: Allmänt

Nästa vecka jag följa med Ange och Sofie till örebro, tänte passa på och kosta på mig ett ordentligt joggingsset då.. synd bara att det ska va så förbaskat dyrt!







- Träning

Kategori: Allmänt

Idag vare sista areobicsen innan sommarn... fy va tråkigt :( Och vi tog som vanligt en timmes promenad innnan. Om två veckor slutar träningen, då jäklar ska vi ut och springa.. blir väl att vi gör det i två veckor och sen tröttnar.. som vanligt ;)








Kul när man för en gångs skull köper RIKTIGA blommor så tror ALLA att de är plast :(





- Ledig

Kategori: Allmänt

Hade bestämt med Pappa och Farmor att dom skulle komma hit på förmiddagskaffe klockan halv tio! Imorse när  klockan ringde undra jag hur fasen jag kunde gå med på de så tidigt, På min lediga dag när jag äntligen får sova ;)
Fick ett jätte fint hjärta av Farmor som man ska ha på vägen. Sen kom även Frida och sally förbi.












- SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Vaknade vid halv ett av att Evelina skicka sms och ville ut och gå.. var bara och kliva upp och ge sig iväg! Var inte ett dugg bakis, helt otroligt men så SKÖNT! Blev solning och fika på hennes balkong med.. Underbart väder ju :D
Efter det gick jag till far på mat, orkade inte laga nått själv idag ;) Johan och jag bestämde oss för att åka ut och hälsa på Mammsen.. där bjöds de på kaffe och glass i solen :)



Bror som gärna ställer upp på kort, eller inte :P


Sötaste!



Mamma har roligaste kortet på mig och Johan när vi var små.. Dom skulle ta kort på oss i soffan med alla gosedjur vi hade och precis när dom tar så ramlar största nallen ner över Johan.. HAHA så man ser bara johans huvud titta fram där bakom nallen! HAHA han blir helt klämd... stackarn!  

- Lyckad kväll!

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag först mellan 07.00 - 18.30.. segaste dan, hade världens huvudvärk och var trött! Ville bara att det skulle bli kväll! Direkt efter jobbet kom Evelina hit, satt och sjöng till eddie meduza ( JA ni läste rätt ) medans jag gjorde ordning mig.. Gick sen vidare hem till Rebecka och Fredrik på inflyttningsfest!

Tomas va snäll och skjutasde in oss till Örebro.. tog dock lite tid innan vi kom fram efter att nån/några blev lite åksjuka ;) Riktigt lyckad och rolig kväll!
Och tack till Anton som var snäll och hämta oss och fick stå ut med våra samtalsämnen ;) stackarn!




Mer bilder från kvällen kommer imorn ;)


- Myskväll

Kategori: Allmänt

Kvällen tillbringades i Emma och Patriks soffa, dom två är ju för goa :)
Kom precis hem därifrån.. börjar jobba vid sex-tiden imorgon så ska väl snart lägga mig! Förstår inte hur fort denna vecka har gått.. helt sjuk!

Imorn blir det fredagsmys med bästa Tina och Ange :)

- HEY!

Kategori: Allmänt

Snart blir det långpromenad i regnet  med min Emma.
Ska bli skönt och få prata av sig lite v






Utgång på lördag med Tina och fler,  ska bli KUL.
Jag som skulle spara pengar den här helgen ;)


- JOBBA

Kategori: Allmänt

Ska snart börja gå till jobbet, känns lite småsegt efter att ha vart ledig 5 dagar. Men ska bli skönt att komma igång igen. Och i morgon ringer kl 05.00 igen, har haft sovmorgon i 9dagar nu.. De om nått känns SEGT!

Skippade promnaden imorse, kände att jag behövde ha lite sovmorgon! oj vad dumt de där lät ;)
ne nu måste jag äta, kycklinggryta och ris blir det idag! mumma :)

Ha en bra dag :)

- Areobicsen...

Kategori: Allmänt

Är lätt det roligaste passet, var helt död efteråt..  Och vi var duktiga och tog en timmes promenad innan :) Ligger i soffan och kollar på depserate housewife, lätt bästa programmet... har inte ätit varken godis, bullar, kakor på två dar nu.. det är väldigt bra för och va mig, har blivit alldels för mkt sånt för mig senaste veckorna!

ska snart lägga mig och läsa om min man, seriöst förstår inte hur besatt man kan bli i en bok. Jag älskar twlights böckerna även fast jag sett filmerna hur många gånger som helst!





- TRÖTT

Kategori: Allmänt

Förstår inte vad jag tänkte på när jag tog tvätttid klockan 7 på min sista lediga dag!! Jag är sjukt trött och blir allmänt rastlös av att bara sitta och vänta på att tvättmaskinerna sa bli klara!

Kunde ju inte somna förens halv fyra inatt eller..fastna såklart vid spotify!
Nu ska jag slänga på träningskläderna och ta en runda.. Kan inte bara sitta här o glo!

- VILL HA

Kategori: Allmänt



JAG VILL HA (fast en annan färg då) Den kostar ju 4900... Hm är de värt de?  

- Sallybrall och Pärlan

Kategori: Allmänt







Hemma från träningen, gick kanon bra idag.. Skönt att va igång igen efter allt man har ätit i helgen!
Och blev som vanligt en promenad efteråt, vi måste ju prata av oss oxå ;)
Imorn ringer klockan vid sju, fanns bara tvätttid då och det är verkligen ett måste. Ska luncha med Ange imorn med och kanske träffa Frida på eftermiddan. Tränings/Promenad med Eve på kvällen som vanligt :D
Godnatt.. nu ska jag fortsätta kolla på Johan falk!





- keeep

Kategori: Allmänt

Ah fjärde dagen jag är ledig nu.. jag är inte van med det. Blir så sjut rastlös.. Längtar tills onsdag när jag ska jobba igen ;) Har iaf vart duktig och rensat garderoberna idag, Så nu har mamma en stor kasse full med kläder och hämta!

Ikväll är de träning med Eve som gäller, SKÖNT!
Nu ska jag fixa lite kaffe och grejer, petra och Jennie är påväg hit! :)








Hitta två bilder från i fredags på mobilen ;)

- 4 April

Kategori: Allmänt


Jag och Evelina bestämde oss iaf för att åka på fotbollen på dan och heja på våra bröder (även fast min är skadad) och inte var med.. Och Ifk vann såklart ;)

Blev stressigt hem eftersom vi fick för oss att stanna och käka på brändåsen, typiskt oss.. vi som ska peppa varandra och hjälpas åt att gå ner i vikt men istället så äter vi festaste hambugaren och mosar godis!  De går bra för oss ;)
Var hemma straxt före fem, var bara och fixa till sig snabbt som attan innan alla kom :) blev ovanligt lungt för mig och jag var knappt bakis igår, SKÖNT!
Bara på`t i helgen igen, Evelina och jag prata om att dra ut då..


Bilder från i fredags finns på Tinas blogg.. :)


- Långfredag

Kategori: Allmänt

Yeah fst ikväll! Och jag är så laddad.. Och nästan alla kan oxå :) Wehu!
Klockan sex drar de igång :)

Nu ska jag ringa evelina och höra hur vi ska göra idag, antingen åka till halsberg och kolla fotboll eller långpromenad.. hm!

hejpåetttag :D

- JAG vill om du vågar

Kategori: Allmänt

AH jobbigt har fastnat Pernilla Wahlgrens låt.. Den är inte ens bra, bara för den spelas så på träningen ;) Jahapp igår efter jobbet fick man besök av Ange.. mkt trevligt!

Förfest här imorn då, som jag vet nu är det ganska många som kommer.. de kommer bli trångt :) MEN KUL!
Är laddad som tusan! och sen vidare till parken.. verkar som om alla ska med, förutom Evelina som jobbar på lördag :(


Ne nu ska jag hoppa in i duschen, sen iväg och jobba några timmar.. HEJDÅ!