- Sandra Hailee

😂😂😂😂😂😂😂

Kategori:

Vi sĂ€ljer verkligen de mesta pĂ„ jobbet â˜șïžđŸ˜‚đŸ˜‰

Ledig dag ☀☀

Kategori:

Hade en perfekt ledig dag igĂ„r i harge med underbara vĂ€nner, höjer livskvaliteten!  â€ mer sĂ„na dagar tack! 






💕💕💕

Kategori:

Att jag har snĂ€lla jobbarkompisar!!! 


Helg

Kategori:

Haft en kanon helg, blev heldagar i harge bĂ„de igĂ„r och idag och igĂ„r kvĂ€ll Ă„kte vi pĂ„ bio med Sara och Danne, transformers 4 och sen kĂ€k pĂ„ Max pĂ„ hemvĂ€gen. 

Idag efter vi vart i harge sĂ„ va vi pĂ„ hotellet och kĂ€ka sommarbuffen med Johans familj. 

Bra avslut pĂ„ en super bra semester, imorn Ă€r de jobb igen. Ska faktiskt bli lite skönt med rutiner igen. 






Babyshower!!!

Kategori:

IkvĂ€ll överraska vi  fina Ange med en babyshower hemma hos Sofie, vi hade fixat tacos, fikabröd och sĂ„ hade Tina fixat med lekar. En kanon kvĂ€ll, Ă€r sĂ„ tacksam för alla fina vĂ€nner, pratade gamla minnen sĂ„ vi skratta sĂ„ tĂ„rarna rann ❀❀❀ 
















Nytt till hÄret

Kategori:

Fy va missnöjd jag Ă€r med mitt hĂ„r för tillfĂ€llet, gĂ„tt av massa sen jag blev blond igen.... 

SĂ„ va tvungen att kosta pĂ„ de lite extra nu och hoppas pĂ„ tar de hjĂ€lper!!!!! 


SommarkvÀll

Kategori:

IgĂ„r Ă„kte vi till kalsborg och kĂ€ka pĂ„ Sibylla, satt vi kanalen och kollade pĂ„ alla fina bĂ„tar. PĂ„ eftermiddagen stod jag i mammas affĂ€r nĂ„gra timmar för hon skulle ivĂ€g. 

PĂ„ kvĂ€llen bestĂ€mde vi oss för att Ă„ka ut till mamma och Mickes sommarstuga vid Östersjön för och kvĂ€llsbada och Ă€ta kvĂ€llsmat pĂ„ bryggan. GĂ€ller att ta vara pĂ„ dom lediga dagarna för pĂ„ mĂ„ndag Ă€r de jobb igen som gĂ€ller!!! 









Tisdag

Kategori:

Idag har jag och johan haft en riktig grejar dag hĂ€r hemma, stĂ€dat, rensat och tvĂ€ttat massa. Skönt nu nĂ€r allt Ă€r klart :) 

I söndags va vi hos Petra och sillen och firade dom och Jennie, bjöds pĂ„ super god mat och tĂ„rta som alltid. Tog tyvĂ€rr inga kort under kvĂ€llen :( 

IgĂ„r följde vi med pappa till Motala för att handla lite pĂ„ biltema till vĂ„ra cyklar. Jag lĂ„nade ut min till bror förra veckan och de Ă€r lika med halvtrasig cykel nĂ€r jag fĂ„r tillbaka den ;) lilla farmor va med oxĂ„, vi stannade till vid Borenshult slussar och Ă„t lite glass. 






Göteborg

Kategori:

Förra veckan var jag och johan i Gbg mellan tisdag och torsdag pĂ„ lite semester, lite tradition vi har kan man sĂ€ga. Sov pĂ„ gothia towers som vanligt, johan överraskde med en skysvit nĂ€r vi kom dit, de innebar att vi fick ett rum pĂ„ 20 vĂ„ningen (finns 23) samt att man fick Ă€ta VIP frulle pĂ„ heaven 23 pĂ„ högsta vĂ„ning, de va lite kul för annars Ă€ter man pĂ„ andra vĂ„ningen. 

Dock hade vi otur pĂ„ vĂ€gen ner, bilen började ryka och lukta precis nĂ€r vi kört förbi Mariestad sĂ„ vi blev stĂ„ende efter vĂ€gen en bra stund innan bĂ€rgaren kom och hĂ€mta oss. DĂ„ for vi till skara Volvo dĂ€r dom va jĂ€tte snĂ€lla och vi gick före alla i kön, dom lagade den provisorisk sĂ„ vi kunde fortsĂ€tta rulla. Vi förlorade en dag i Göteborg pĂ„ de men vi Ă€r glada för de, hade lika gĂ€rna kunnat blivit att vi va tvungna att ringa efter skjuts iskara och Ă„ka hem. VĂ€l framme i Göteborg pĂ„ tisdagkvĂ€llen sĂ„ vila vi upp oss lite pĂ„ rummet, trötta efter att ha suttit pĂ„ en verkstad och glott. Sen gick vi ut och Ă„t pĂ„ en italiensk resturang pĂ„ avenyn. 

PĂ„ onsdagen efter vi kĂ€kat godaste frullen gick vi till avenyn, nordstan för att shoppa. PĂ„ kvĂ€llen gick vi pĂ„ Liseberg. 

Torsdagsmorgon rullade bilen vidare till Ullared dĂ€r vi handlade en hel del, fanns jĂ€tte mkt fint. 

JĂ€tte bra&mysig semester med min Ă€lskling, alltid skönt att komma ivĂ€g en stund. 









☀☀☀ underbara dag!!!

Kategori:

Åh Ă€ntligen Ă€r de sool, haft en perfekt dag ute i harge idag med massa bra folk. Älskar semester och sommar nĂ€r den Ă€r sĂ„hĂ€r ❀ Nu hĂ„ller vi pĂ„ att packa vĂ€skan för imorgon Ă„ker vi pĂ„ en tripp till Gbg som vi alltid gör pĂ„ sommaren. Ska bli skönt att komma bort lite men Ă€ndĂ„ lite Ă„ngest, vill ju ligga och steka i harge nĂ€r de Ă€r fint vĂ€der. Men men Göteborg Ă€r nog bĂ€ttre 😉



50 Ă„rs fest đŸ·đŸ’ƒđŸș👍😝

Kategori:

IgĂ„r kvĂ€ll va de Ă€ntligen dags för min och Fridas 50 Ă„rs fest, vi hade fixat med tipspromenad om oss & olika lekar. Kanon lyckad kvĂ€ll. Tack alla inblandade som gjorde kvĂ€llen sĂ„ bra och Ă€ven för alla fina presenter❀ 






GĂ„rdagens

Kategori:

IgĂ„r följde jag med Emma in till Örebro, hon skulle handla lite till nya lĂ€genheten. 

Jag fick med mig lite hem som vanligt ;) 




Bra dagar

Kategori:

Åh sĂ„ skönt de Ă€r med semester, kunde dock va lite mer sol kanske ;) men har haft fullt upp senaste dagarna med kalas och grejer sĂ„ inte gjort sĂ„ mkt att de vart dĂ„ligt vĂ€der. 

Är glad och tacksam för allt fint jag fĂ„tt senaste dagarna. ❀❀

Nu ska johan och ja bÀdda ner oss i soffan och planera vÄren semester :)