- Sandra Hailee

- Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart duktig och bakat vaniljbullar som jag tänkte bjuda mina jobbarkompisar på imorgon! Det tog fasen hela dan, had glömt bort hur tråkigt de va :P

Måndag imorn, en ganska lugn vecka för mig.. har ju bytt bort lördan eftersom jag ska ha inflytningsfest på fredag och sen utgång på det. LÄNGTAR :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Johan Falk, helt alone.. har blivit lite bortskämd sista tiden och sluppit de ju :P jobbigt.. nu kan jag ju inte fråga någon såna där dumma frågor när jag inte riktigt fattar allt i filmen.. hehe!

- Ny blogg... IGEN!

Kategori: Allmänt

Jahapp nu är jag tillbaka på den gamla adressen igen, tröttna på blogspot.com där man inte kunde se statistiken. Kommer fortfarande ha kvar den gamla men de är här jag uppdaterar.

Ikväll har jag sis på besök, vi har lagat kyckling wraps och kollat på Ghost. Nu blir det Top Gun, säger bara Mmm på Tom Crusie i den filmen.
Skönt med såna här dagar när man inte har något bestämt.. Blev en tripp till Askersunds torg förut med Camilla, jag skulle kolla efter en lampa till köksfönstret men hittade ingen som passa. Får kolla mer på tisdag när jag ska till marieberg!

Imorn ska det bakas bullar, har lovat mina kära arbetskamrater att visa upp mina bakkunskaper till förrmiddagskaffet på måndag! Får se hur det går..

Ha en trevlig kväll :)