- Sandra Hailee

Tisdagkväll

Kategori:

Så var Jennie, Ange och klara här på tacos, alltid lika kul att ses.. Inte träffat klara sen i våras så var verkligen på tiden 😘



Jul

Kategori:

I onsdags efter jobbet åkte jag direkt hem till Jennie och Björn på uppesittarkväll, mysig tradion vi har. Firar bror och byter julklappar :) 





Julafton jobbade jag först mellan 8-15 med Sandra :) sen hem till pappa där släkten va för att fira bror.. 





På kvällen va vi hos farmor och käkade julmat.. 

Juldan gick i ett, som alltid. Först julmat hos farmor med stora tjocka släkten som man typ träffar en gång om året och de är på jul ;) åkte hem tidigare för att fixa ordning mig för kvällen. 
Förfest hos Becca innan vi drog till Örebro :) 








Måndag

Kategori:

Igår efter jobbet blev de Marieberg med Murray, handla julklappar och lite åt sig själv 😉 






Helgen

Kategori:

I fredags jobbade jag till stängning med Johanna, sen blev de bara hem och ta de lugnt. På lördagen blev de fika hos Jennie med henne och August. Mysigt :) 

Sen på kvällen kom jobbarkompisarna hit på "förfest" innan vi drog ner och käka på Olerys. Sen blev de en sväng på puben med, en riktig askersundskväll med andra ord och riktig rolig!!! ❤️




----------------------------------------------

Idag har jag vart på jobbet en sväng, köpte med bakis mat åt dom som jobbade. Kan inte säga annat än att de vart en riktig flumdag!! 😂 

Har oxå varit och firat finaste farmor! 








Onsdag

Kategori:

Fattar inte hur fort veckorna går, redan torsdag i morgon. Bytte pass med Becca idag så jobbade först 6-15.30 innan jag, mamma, Johan och mormor åkte till Marieberg för och handla julklappar.. Kom såklart hem med lite till mig med :) 


I morgon är de jobb igen mellan 6.30-15.30 och sen xtra pass på fredagkväll, sen är de ledig helg som gäller:) så efterlängtad och behövlig.

Helgen

Kategori:

I fredags efter jobbet vid nio tiden gick jag ner till Olerys där jag mötte upp Jennie med familj, blev en lugn kväll eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen. 

Igårkväll efter 12 timmars passet mötte jag upp Jennie, Mathilda, Lina och Lina. Gick till lilla living på tjejkväll. Jätte mysigt. Gick sen hem till Jennie igen och drack vin och prata en massa innan vi gick vidare till olerys och puben! 







I eftermiddag har jag, Ange, Sofie och Sara gått i affär och kollat på lucian, sen gick vi hem hit för och byta julklappar och fika! 

Älskar sånna här helger!! 





 

Torsdag - ledig dag

Kategori:

Usch idag har jag legat i sängen/soffan nästan hela dan, blev ju förkyld i helgen och de vill ju aldrig ge sig.. Börjar bli segt nu. Frida va iaf här en sväng på kaffe i morse😘 

I morgon blir de kvällsjobb,  taggad som alltid på helgjobb😉 









Onsdagsmys

Kategori:

Älskar lediga dagar som igår, först blev de förmiddagskaffe hos Jempa och sen direkt efter de kom Frida hit på kaffe;) 

& på kvällen kom Jennie och Mathilda hit på käk! Bra dag helt enkelt :)



Helgen som va☺️

Kategori:

I fredagskväll va Emma och Ange hos mig, kollade idol och drack lite vin innan vi gick ner till olerys en sväng där vi även mötte upp Frida och några till. 

På lördagkvällen va vi i sänna på 25 års fest för Lovisa, kanon rolig kväll men blev hemgång för min del istället för utgång, åkt på världens förkyldning, så typiskt 😔 

Och igår va de en riktig hemmadag i soffan, först kom Emma på besök och efter de Frida och bror. Mysig dag :) 




----------------------------------------------