- Sandra Hailee

- Marieberg

Kategori: Allmänt

Blev en snabbtripp till marieberg med grannen idag...



Och detta fick jag med mig hem, var i stort behov av nya kläder och är fortfarande så blir nog en tripp in snart igen ;-)

Handla lite grejer till hemmet med men de visar jag nån annan gång för nu ska jag möta upp Johanna o åka o jobba.

- Mys

Kategori: Allmänt




Idag bjöd jag klara och Ange på lite picknick i strandparken :-)




Fick favoritvinet och ett jätte gulligt kort av Klara, nästan så de kom några tårar när ja läste det






Och ikväll har jag o johanna vart ute på vår kvällpromenad som vanligt och sen pratat inredning hemma hos henne, nu jäklar ska ja göra om i lägenheten ;-)

- Midsommar

Kategori: Allmänt


Firades i Edö på förmiddagen tillsammans med flera andra familjer, är lite av en tradition jag var liten.













Vid sextiden åkte jag in till askersund och mötte upp Evelina och killarna för o ta taxin ut till Harge där Tobbe bor.
Där vi grilla o spelade kubb.. och sen gick vidare till stranden.










En riktigt rolig och lyckad kväll.. som alltid med min Evelina. 
Att det är våran sommar iår ;-)




Igår blev det lungt, väldigt lungt.. Evelina kom hit vid halvsex tiden på kvällen och fick nästan dra upp mig ur sängen ;-) Jag var helt död..
Vi gick o köpte pizza och satt på min balkong och prata om allt och inget på kvällen, tog oss en tripp till hamnen med.

Sen gick ho hem ganska tidigt för hon skulle upp tidigt o jobba idag, Jennie o Lina kom hit då. Vi följde med Emma och patrik ut till harge i en sväng för o kolla läget, passa även på o hämta mina saker som jag glömt hos Tobbe kvällen innan.  Sen hem till min älskade balkong där vi mös med Cider och lite chips.

En riktigt mysigt helg :-)

- Mormor 70år

Kategori: Allmänt


Idag har vi firat min fina Mormor som fyllde 70år.. de bjöds på tre rätters på olshammarsgården så nu behöver jag inte äta på en vecka ;-)



Mormor


Några av oss som va med :-)


Mamma och Jag v



Mamma, Mormor & Jag..


Idag var jag hos läkarn igen för återbesök och för o få reda på provsvaren.. och dom visade självklart inte det vi trodde. Så fick med mig 3st till mediciner hem.. Så sammanlagt äter jag 6 olika just nu, tror jag aldrig någonsin har ätit så många  överhuvudtaget i hela mitt liv ;-) Kommer behöva planera mitt liv efter hur jag ska ta dom. Nejdå så illa äre inte men känns lite surt. 

Imorn är det midsommar och de ska firas med Evelina och alla :-) men först med Pappa och hans gäng på Edö. 

 

- Lalalaaaa

Kategori: Allmänt

Fy vilken dag det var på jobbet igår, hur mycket som helst.. Jag och Johanna va tvungen och ta oss en långpromenad efter för att lugna er oss haha.. Ska snart iväg igen och det lär väl va likadant idag. Folk är som tokiga innan midsommar :-)

Har legat i solen hela förmiddan med Evelina och planerat inför midsommar, vi har lite beslutsångest över hur vi ska göra..och så planera vi våran lilla resa i sommar, Jag längtar!!! Och så kom Johanna och Camilla och gjorde oss sällskap ;-) 
 

 

- 22 Juni

Kategori: Allmänt



Grattis världens bästa Frida v

- Trött

Kategori: Allmänt

Orkar inte skriva så mycket mer än att jag är trött idag .. riktigt trött och att det var kul igår!  











- Marieberg

Kategori: Allmänt

I förmiddags gjorde jag och Johanna ordning ett stort fruktfat med ananas, melon, jordgubbar och körsbär och la oss på baksidan och sola :-) Jag älskar detta väder och jag älskar o va ledig!

Och i eftermiddag satte jag mig på 704 och åkte till Hallsberg, var skit läskigt o åka den bussen och det kändes som om man hade hoppat tillbaka tiden 3 år eller nått. Var nära och trycka o gå av i åsbro bara för en gamla vana :-) haha

Framme i hallsberg kom Emma och hämta mig och vi for vidare till Marieberg där vi mötte upp Johanna E :-)
Kom hem med 2 armband, 1 halsband, 1 linne och 2 kläningar och presenter till Mamma som fyller imorgon. Stannade till i brändåsen på hemvägen för o hälsa på Evelina som jobbade. Och nu ikväll har jag vart över hos Johanna en sväng, vi tog oss en promenad oxå :-)


Imorrnkväll är det jobb som gäller.. Lördag dag med! tur att de ska bli regn imorn :-)



- Segt...

Kategori: Allmänt

Fy fasen vad segt det var o komma upp imorse. Gick som vanligt upp fem min innan vi ska ses..bara på med kläderna sen gå, ingen ide o kolla sig i spegeln.. ;-) 7,5km blev det idag...

 




Har precis duschat och ätit lite frukost.. nu ska jag ta min plats i solen med bikini på ;-) underbart. Är ledig idag.. i eftermiddag blir det marieberg med Emma och johanna..

Ser för övrigt fram i mot lördag.. då blir det att jazzaaaaaa ;-)

- Underbara dag

Kategori: Allmänt

Idag har jag redan hunnit med och träffat två av mina bästa vänner.. först en morgonpromenad på 7km med Eve och sen hem för o möta upp Emma för o sola på min bakgård! SÅ härligt.. låg i nästan 3 timmar och bara slappna av och prata av oss en massa. Jag har stora förväntningar på denna sommar.. har bestämt mig för och inte deppa sönder denna med, nu är det fasen slut på det :)

Åh allt känns så bra.. medecinen har börjar värkat och så bra som jag mår nu har jag inte mått på månader/år.. De är så UNDERBART. Jag är äntligen mig själv igen..ÄNTLIGEN den gladaa spralliga Sandra som inte visat sig på ett tag är tillbaka.. Ska på återbesök hos läkarn nästa vecka och se va proverna jag tog visa. De är bara och hålla tummarna tills dess!


Har även haft far och pärla här på lite kaffe.. 




Nehe dags att göra ordning sig för lite jobb, med milla ikväll igen ;-)
och efter det kommer Klara.. o kanske Ange hit.

 

- Mysstund i hamnen..

Kategori: Allmänt

Jobbet gick kanon, som alltid med Milla.. ;-) Efteråt cykla klara och jag ner till hamnen och åt jordgubbar och prata om allt mellan himmel och jord, skönt o få prata av sig lite och speciellt till en sån förstår mig!! Tack Klarus.. tycker du ska flytta hem hit och umgås med mig varje dag!



Nu ska jag fortsätta o ha tråkigt.. imorn blir det o träffa Evelina och sen jobbakväll!
Hejpåer

föresten vad händer i helgen? tradjazz på lördag ju.. d måste vi ju ut och jazza såklart! eller? ;-)

- Söndag 13 Juni

Kategori: Allmänt

 

Blev varken bio eller grillkväll för min del i fredags, Eve fick åka själv. Kände att jag inte orkade och tyckte inte det var så stor ide med tanke på att jag ändå inte kunde dricka nått. Vi tog oss iaf en lite runda på stan innan för o göra lite ärenden och sen hem till henne en stund och mosa lite godis ;-)

Och igårkväll var jag helt slut, somna vid halv elva typ. Vet inte när jag soma så tidigt sist? och så vakna jag runt elva idag och va fortfarande helt slut.. åt lite frukost och somnade sen om.. TILL klockan 4. Hur ska jag kunna sova inatt? kommer bli en seegt. vet inte varför jag är så trött.. om det beror på medicinen kanske.

Har förövrigt inget liv, antigen jobbar jag eller är ute och går med stavarna.. så sa en gubbe till mig igår på jobbet ;-)

Idag är första dagen på 6 dagar som jag är ledig.. har bestämt mig för att inga måsten finns. Jag måste börja ta det lite lungt.. är alldels för stressad. Ska möta upp Johanna snart på en lite promenix. Ska bli skönt o komma ut lite.



En gammal bild på mig från studentpeppen ;-)


- Fredag 4/6

Kategori: Allmänt



Vi spelade kubb utanför Jimmy. Motståndarlaget bestog av:
Jimmy Linus och Smulan.  



Mitt lag, vinnande laget :) Bestog av mig, Emma, Johnna och Emil :)


Linus och Jonas


Blev alldels för många shotar för oss alla ;-)






Stackars Stenmark som blev nerslängd i fontän med iphone i fickan ;-)


lite kallt kanske ;-)



Va fler som badade, finns fler kort men dom stannar hos mig ;-)
helt stördkväll, blev nog lite för mkt för oss alla.. haha


Mer bilder finns på facebook :D

- Sleteeen

Kategori: Allmänt

Idag är jag trött, väldigt trött.. kom precis från Evelina.. har umgåtts med henne hela dagen. Först en tripp på stan sen till åmmeberg för o kolla fotboll och efter det blev det PIZZA!





Nu ska jag börja fixa mig för kvällen, ska iväg på lite fest hos Ange :-)

- Ledig

Kategori: Allmänt

Älskar detta väder.. känner hur mkt gladare jag blir så fort solen kommer fram :-) idag blev det en lunchdejt med Sofie, Ange och Klara på en trappa.

 
 




Och till efterätt blev det en glass i hamnen där jag träffade på favorit Linda :-)






Ikväll blir det en powerwalk med Emma runt stan :-) ska bli såå skönt! Var på tok för längesen.

- Trött

Kategori: Allmänt

Ange och klarus har vart här ikväll, suttit på min balkong och myst. Kändes lite som förr i tiden då vi typ satt ihop ;-) Och jag blev typ söndermobbad för en sak jag köpte igår.. tror Anges garv hördes över hela området typ, men kul vare!

Har självklart hunnit med en långpromenad med Eve, de blir en imornbitti med eftersom jag jobbarkväll då :-)