- Sandra Hailee

Sjukvården

Kategori:

Förra veckan var de full fart, känns inte som om man gör så mkt annat än och jobbar nu för tiden.. Men va gör de när de bara regnar om dagarna. Förra veckan hade ja sjukt ont i magen, ringde till 1177 och dom sa att jag skulle åka in akut så de va bara att göra de. Visade sig att de va min cysta som krånglade igen. Fick ju besked förra sommaren om att ja hade en sån på äggstocken efter att VC i askersund fel medecinera mig 2 gånger!!! Gör så sjukt ont i mellan åt att man är nära på att svimma. Fick med mig ännu mera värktabletter hem så nu ska ja väl slita smärtan! 

Nu ska ja lägga mig i sängen framför en film. Är såå trött😔 




Valborg

Kategori:

Början dagen med ett gympass innan farmor kom hit och putsade våra fönster. Jag är sämst på de så är jätte tacksam att hon vill hjälpa till. Jag bjöd hemma på mat dom tack för hjälpen. 

På kvällen va ja först hos sara en sväng, drack lite vin och snacka en massa. Sen mötte vi upp alla nere på hotellet, där alla de andra va för och relaxa och fira Anders som fyllde 25år. Sen käka vi GOD mat där innan vi gick vidare till Olerys där vi även mötte upp Johanna och kg 👍