- Sandra Hailee

:)

Kategori:

Lunch med Emma idag på tutingen..



Örebro

Kategori:

Igår när Johan slutat och jag vart hos mamma och hjälpt henne i affären så åkte vi till Örebro en sväng, Johan hade klipptid inne i stan så jag passade på att handla lite, finns ju hur mkt som helst nu som man vill ha. Var även på Marieberg en sväng och käka. 

Handla bara sånt jag behövde, har egentligen köpstopp fram till onsdag då jag och Johanna ska till Stockholm och shoppa :) 



Onsdag

Kategori:

Efter jobbet mötte jag upp jempa, gick en sväng på marken och sen lunchade vi på rost, ceasarsalladen där va super god:)




Nya skor 👟

Kategori:

Så nöjd😍




Ledig

Kategori:

Är egentligen ledig idag med kör ett extrapass... Sjukt trött behöver sovmorgon 😝 



❤️❤️

Kategori:





:)

Kategori:

Känns som den här veckan har gått hur fort som helst, har vart dålig sen i söndags, feber, hosta, förkyld och ont i halsen. Va hemma i onsdags från jobbet men borde vart hemma längre men är för dumsnål för de. Känns iaf som om de börjar ge sig nu, skönt de :) Fullt ös på jobbet i fredags, kalasveckor, lön fredag och folk som är sjuka, så kändes när man kom hem, helt slut :(

Har vart nere hos mamma idag i hennes butik och hälsat på, sen blev de lunch med Johanna på tutingen😘 

Sen gick jag ner till olerys där pappa, bror och Björn va och spela bowling. Sen åkte vi till Björn och Stina och grilla, mums första grillningen för iår👍




Lördags

Kategori:

I lördags blev de en runda på stan med Jennie, sen fikade vi på tutingen, glass och kaffe :) 

På kvällen va vi ett gäng brudar som sågs på olerys och käkade. Gick hem ganska tidigt för jag kände mig inte så bra och så skulle jag jobba på söndagen. 




:)

Kategori:

Igår blev de promenad och kaffe med Jennie på hennes balkong innan jobbet :) 




Idag har man vart ledig, va förbi på jobbet och kollade läget när jag va ute på morgonpromenix :) efter de blev de mat hos farmor med familjen, hon bjöd på Vätterngös så de va mums!



??

Kategori:

Beslutsångest ... Vet inte vilka ja vill ha?? Eller ja egentligen vill jag ha både men plånboken säger nej 😉






Men lutar åt dom höga helvita... Hmm :) 

Helgen

Kategori:

I fredags blev en impulskväll på olerys,  hade precis bäddat ner mig i soffan när Emma smsa att hon ville ner dit, bara att hoppa upp och fixa ordning sig ;) sen mötte vi även upp Frida. 

Igår blev de fika på tutingen med pappa och Johan, pappa åker till Spanien nu en vecka. Så avis :( 
Sen gick vi även förbi mamma och kollade in lite nyheter i hennes butik. 








Tunikan/klänningen som är på sista bilden har jag köpt så längtar lite extra till sommaren nu. Ester Eleonora har mkt fina kläder som jag vill ha! 

På kvällen var de dags för 25års fest hos Becca, där de bjöds på jättegod mat, trevligt sällskap, goda drinkar och mkt prat. Hälften åkte vidare till örevro för att gå på Ritz medans jag, Jennie och Mathilda gick ner till olerys en sväng. 










:)

Kategori:

Fy tusan känns som veckan har gått i ett, mkt jobb nu sista tiden. Märks verkligen, hinner typ inget. 

Igår blev de iaf fika hos Johanna på hennes balkong innan jag skulle iväg till vc för och kolla upp min rygg. Har sjukt ont för tillfället :( 

Sen luncha vi på smörgåsbutiken oxå:) 
Nu ligger jag i soffan och vilar lite efter jobbet, ska snart träffa Frida ❤️ 






HAHA

Kategori:

Kollade igenom min Facebook lite nu ikväll, sjukt roligt och läsa om förr. Aktiv på Facebook va man ju iaf 😂😂😂









Middag i Lunna

Kategori:

Haft en jätte mysig dag ute hos Ange med fina vänner:)







Långfredag

Kategori:

Sovmorgon idag, skönt vakna vid nio tiden. Blev en långpromenad efter de innan vi åkte till farmor på påskmat med släkten. Känns lite som dagen har gått i ett, som alltid när man är ledig, är så mycket man vill hinna med men man hinner knappt hälften. Imorn är de jobb igen. 




Påskveckan

Kategori:

Är tre veckor på året som jag tycker om som mest på jobbet och de är julveckan, påskveckan och midsommarveckan.. Så sjukt mkt folk och allt går i ett, taggade som tusan är vi då. Jobbade extra idag igen, känns som jag jobbar jämnt nu för tiden men gör inte så mkt när man har bästa jobbet och jobbarkompisarna! 

Idag efter jobbet åkte jag med bror och hälsa på mamma, längesen jag va där. Borde kanske ta ett körkort så jag kan ta mig nånstans själv utan att behöva anpassa mig efter andra ;) 

Så Häeligt väder nu, igår satt Frida och jag på hennes balkong och drack kaffe och sola till klockan va över 19.00, vår eller vad;)