- Sandra Hailee

Personalfest

Kategori:

Trevlig kväll på olerys i lördag med jobbet, kvällen började här hemma med lite förfest innan de blev mat och bowling. Blev en lugn kväll för mig eftersom jag jobbade heldag på söndagen :) 








Älskade fredag

Kategori:

Full fart på jobbet idag, löningsfredag så  gick i ett.. När jag kom hem blev de storstädning här hemma, så skönt när de är nystädat :)

Nu kollar vi lets Dance och ligger i soffan och tar de lungt. Imorn blir de Marieberg :) 



:)

Kategori:

Har bestämt mig för att bli lite ljusare nu, inte helblond som jag brukar men lite slingor :)
Typ som på bilden. 



Rastlös

Kategori:

Vaknar toktidigt och kan inte somna om, kan bero på att jag inte gjort nått nått annat än vilat/sovit senaste två dagarna. Skönt de ska bli att komma igång och jobba ikväll :)

Tur man har gossip girl att kolla på. 



Sjuk

Kategori:

Fyyy blev magsjuk igår morse precis innan jag skulle till jobbet. Hatar att va sjuk:( mår bättre idag så ska nog jobba imorn men fy va rastlös jag blir av att bara va hemma. Tråkigt att man är sjuk just idag oxå då vi bestämt för längesen att städa och göra ordning sportborden på jobbet. Tråkigt att missa de men kommer blir kanon fint :)





Fullt ös medvetslös

Kategori:

Igår ringde kl tidigt, skulle iväg på ett extra pass på jobbet mellan 5-12 för frysavfrostning, gick bra men skönt att man inte gör de för ofta 😉 känner av de i ryggen idag. Hann precis hem innan jag va där igen för ett kvällspass, kvällspersonalen va sjuk så bara att hoppa in. Fina pengar men däckade direkt när jag kom hem, helt slut och känner mig helt seg idag med. 

Blev en lite promenad idag iaf och fika hos Johanna.. Annars har jag mest tagit de lungt. 







:)

Kategori:

Helgen har vart lugn... Städat och rensat här hemma så nu är de rent och fint.

Har även vart med Emma ut och sprungit, gick helt okej men hade nog inte klarat de utan henne.. Har inte sprungit ordentligt på år. Sjukt jobbigt fast väldigt skönt efteråt ☺️ 



Tisdag onsdag

Kategori:

Igår eftermiddag blev de långpromenad med Frida i blåsten och sen gick vi hem till henne där vi färgade mitt hår och käkade icasallad.

Idag blev de kaffedejt och promenad med Jennie, mysigt med tanke på att de va 3 veckor sen vi sågs:( 
Och nu kom ja precis hem från tutingen, vart där och lunchat/fikat med Johanna! 






Marieberg

Kategori:

Idag blev de en sväng till Marieberg med Johanna 😘(www.johannafranzen.bloggplatsen.se) fick med mig lite hem... En skjorta, snö örhängen och torrschampo :) så luncha vi på coffe oxå ! 



Torsdag

Kategori:

Lunchade med Ange, Frida och sötaste Esther igår inannan jobbet  ☺️😘







Måndag tisdag

Kategori:

Va full fart i måndags på jobbet, som alltid men de är bara kul så gör inget ;) 
Efter jobbet kom bror på fika och sen blev de kvällspromenad med Emma runt stan. Mamma kom förbi senare på kvällen, kollade i olika kataloger och hemsidor för saker hon ska ta hem till butiken till våren. Kul :) mkt fint! 

Tisdag va de Sandra/Johanna team på jobbet som varje tisdag... Snacka om vi peppar varandra och tänker skapligt lika när de gäller jobb 😘 på kvällen blev de långpromenad med Frida och en välbehövlig pratstund om allt och inget ❤️ 




:)

Kategori:

Varför går lediga helgerna såå fort? Önskar jag va lediga varje helg.. Redan ångest över nästa helg när jag jobbar. 
Helgen har vart ganska lugn, promenad med Emma både igår och idag, kalas för Johan igårkväll med lite vänner, käkade tacos, kollade Melodifestivalen.