- Sandra Hailee

- Kalas för Sillen

Kategori: Allmänt


Idag vare kalas för Sillen som fyllde 52år!!!



Barnbordet ;-)
Mathilda Lina och Jennie


Fick goa pajer till mat och glass och maränger till efterrätt..


Sötaste Maja





Fotbolltime, jag och Maja mot Olle.. vi förlora dock ;-)



=)



Imorn är det jobb som gäller, börjar redan 06.30 så börjar bli dags att sova nu, är så jäklans svårt bara eftersom det typ är ljust ute.  Men men hörs imorn :-)



- Morsdag

Kategori: Allmänt

Igår blev det tårta hos farmor och idag hemma hos Mamma och sen nu ikväll hos Mormor, känns bra. Tur jag har hunnit med två långpromenader idag ... Nej jag är inte knäpp var bara OTROLIGT rastlös för INGEN hade tid för mig idag.

Pratade med Ange förut, det är tur jag har henne.. hon är bra på o peppa mig när jag behöver, idag behövde jag. Visst det hjälpte för stunden men just nu vette sjutton! Jag har ju en förmåga att skjuta bort saker, förneka, bli osäker, göra det lättaste genom o bara skita i det, att va för kräsen och letar fel så fort nånting är bra. Inte när det gäller allt men visa saker så..

Varför ska jag ändra på mig o börja chansa lite när de är sån här jag är? ;-) det låter för farligt.. Men hon tyckte jag hade ändrat mig lite på sistonde och det är ju alltid kul o höra.

Nehe dags för en dejt med kudden :-)


- Myskväll

Kategori: Allmänt

Ikväll kom mina hjärtisar Tina och Tove till mig... Åh vad jag tycker om att vara med er :-) Det är så skönt o bara träffas utan att behöva göra värsta grejen av det. Efter att ha svullat chips,dipp och godis tog vi oss en promenad hem till Sofie och Robban och blev kvar där o kollade på melodifestivalen, jag bara älskar deras nya lägenhet DEN ÄR VERKLIGEN SÅ FIN.

& nu är jag hemma och ska sova..GODNATT!

- Fotboll idag igen

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag kl 7 och kunde inte somna om. UNDERBART! Så det fick bli två varv i spåret, lite hurtig jag kände mig efteråt.. är inte ofta jag tar mig ut så tidigt helt själv.

Sen blev det iaf lite kalas hos Farmor med tårta och grejer! Göttans..



Det blev en snabbfika hos min extrafamilj idag innan b-lagetsmatchen... Fråga mig inte vad matchen blev för det har jag redan glömt :O

  
 

ANGE du saknar inte dina solglasögon som du glömde här för typ 2 somrar sen? Vi låna iaf dom idag..Hoppas de inte gjorde nått ;-)

- Fötboll

Kategori: Allmänt

Igår vare de besöksrekord på bloggen, seriöst vilka är alla som läser? Jag blir typ rädd! Kom precis hem från fotbollen o säger bara skit match o skit väder!!


I eftermiddag har mina tjejer vart här och fikat, vi tog ut filtar och satt på utanför eftersom min balkong är sååå kall. Jag hatar o ha morgonsol.. vaknar vid fyra nästan varje morgon av att solen lyser rakt in i lägenheten och att jag är asvarm :-(



Bjöd bara på nyttigheter idag ;-) och lite glass då..


v





Härlig fredagkväll.. ligger här med världenshuvudvärk. Det är så typsikt bara för man är ledig hela helgen, jag har inte tid för o bli sjuk nu, får hoppas att det bara är för jag är lite småfrusen från matchen.



- HEJ

Kategori: Allmänt

Usch är i vädligt stort behov av städare och diskare för tillfället, jag orkar inte med och göra sånt idag. Jag måste verkligen sluta vara så slarvig så jag slipper småstäda och så varje kväll!

IDAG har jag träffat min Klara som kom hem från Thailand imorse. Blev en lite promenix och en kaffe på tutingen..Så skönt att få prata av oss om det vi har missat sista veckorna. Skönt att hon ska va hemma ett tag nu :) 

Ikväll blev det en tripp på stan med Petra och Jennie och sen tog vi en långpromis runt stan =) Imorn är jag ledig.. och hela helgen med! UNDERBART :D

- ONSDAG

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag jobbat.. och jag är redan hur trött som helst på alla turister som inte kan svenska eller engelska! Jag kan knappast tyska, polska och allt var det är men de ska jag tydligen kunna enligt DEM!

Och jag hatar när det kommer in ett gäng polacker och så står dom och pratar på sitt jäkla språk och garvar en rakt upp i ansiktet och där sitter jag som en jäkla nolla och inte fattar nått. KUL! Men sen så finns de ju självklart bra tursister med :D bäst jag skriver det med.

Nu ska jag snart sova, ligger här i mörkret och lyssnar på lugna favorter.. ganska mysigt faktikst (intalar mig det iaf). Ska upp tidigt imorn för en gångskull.. känns konsigt.. har blivit lite bortskämd med sovmorgon och lediga dagar efter vi gjorde om schemat.

NATTI

- Åh

Kategori: Allmänt

Idag är de första gången jag verkligen ångrar mig för att jag aldrig gick på våran studentbal! Alla ser så fina ut på korten. Och jag som tänkte att de inte va nått för mig och att jag aldrig kommer ångra mig.

Men det gjorde jag:(

Har träffat Evelina hela förmiddan och nu ska jag snart iväg till jobbet.
tjohej!

- Köket

Kategori: Allmänt

Har ju lovat att visa er hur köket blev efter målningen... passar på idag när jag har nydiskat ;-)



 ( Före )
Jag verkligen hatade denna färg.. mådde dåligt så fort jag skulle in i köket


 
( Efter )


Helt vitt, tröttnar aldrig på denna färg.. om man nu kan kalla de färg ;-)




( Taperterna när jag flytta in )

Tänk er gula tapeter till dom gräsliga skåpluckorna, det var verkligen hemskt..här hållde jag på och måla vitt runt fönsterna och skulle tapersera bort de gula.



( Efter )  



( Tapeterna)



Sammanlagt la jag ut:
 
- 60 kr på tapeterna (gick åt två rullar och kostade 30kr st)
- 49kr på tapetklister
- Vitfärg hade mamma hemma som jag fick
- Luckorna blev målade av en vän så jag behövde aldrig betala nått

Så allså 109 kr har jag lagt ut på köket ;)
Helt klart värt det!


- Shoppat

Kategori: Allmänt

Woho idag är det lön så de fick bli en liten tripp i askerstad med Ange, fick med mig 4 par vita kaffemuggar hem. SÅ FINA! Kosta bara 55kr st på zaga design :)






En STOR reseväska fick med följa med hem, 229kr på netto ;)


Och en blomma till vardagsrummet :)



Och nu är vi hos mig och inviger nya muggarna ;)



- Skitdag

Kategori: Allmänt

Började med att jag nästan försov mig pga att jag inte vaknade av klockan.. har sovit jätte dåligt inatt, vaknat av brandutryckning och så gick mitt brandlarm sönder så de piper om det en gång i minuten. Bad pappa att han skulle fixa det idag när jag jobba men de gick tydligen inte utan vaktmästarn?!! så han kommer tydligen hit imorn och kollar upp det så får allså stå ut med de en natt till.

+ att jag fick sämsta lönen.. tur jag har Camilla som lovar att laga mat till mig när jag är pank :)


Hm ändrade planer nu.. blir inte gotland i sommar utan blir nog halmstad eller nått istället med Evelinus ;) det bestämde vi idag + massa annat roligt vi ska hitta på under semestern.
Vi har ju sån tur som har samtidigt och det bästa är ju att Conny är borta på jobb dom veckorna, vet inte om hon är så glad över det men de är jag ;)

- Grillning hos mig 22/4

Kategori: Allmänt















Jahapp hoppas inte mina kära grannar tyckte vi vässnades för mkt igår för då var fasen grannen brevid värre ;)
har precic plockat undan och städat upp allt från igår, är det nått jag hatar så äre och diska. finns inget värre!  Idag vaknade jag vid åtta tiden av att Evelina ringde och ville ut och gå, lite väl tidigt är ju ändå söndag så somna om igen. Så det fick bli en runda nu ikväll istället och det var sååå kul och träffa henne igen! Så som jag har saknat oss :) så nu börjat mitt nya sunda liv igen haha.

Usch har skaplig söndagsångest idag hatar söndagar! men jobbar bara måndagdag, onsdagkväll och torsdagdag denna vecka.. SKÖNT!




- Trött

Kategori: Allmänt

Idag är vi trötta, blev verkligen en lyckad kväll igår :) Var hemma hos mig och grilla och sen ner till puben en sväng och sen hem till bror på efterfest där kvällen avslutades. Han är alltid är så rar mot mig på fyllan!

Bilder från kvällen kommer upp senare..

 


- Klagomål

Kategori: Allmänt

SERIÖST när kan folk skaffa sig ett liv???? Askersundsbostäder ringde nyss och berätta att någon i detta hus har klagat på mig för att JAG HAR FEST för ofta.. seriöst jag har haft fest en gång och det var evigheter sen och då gick vi vid 9tiden..

och sen fick jag klagomål för att jag hade ställt ut en soppåse i trapphuset i typ en kvart.. brukar kunna ställa ut den där en snabbis och sen ta den när jag går. VISST de kanske är lite fel men orka ringa och klaga för det, svårt att bara säga till mig, vi är lixsom 9 personer som bor i huset!

Dom skulle tydligen ringa till johanna med om att hon hade fest för ofta. HAHAH SERIÖST.. bara för vi är dom som flytta in senast så får vi ta all skit fast det inte ens är vi!!

Lite damp jag har, ska seriöst ta reda på vem det är som klagat!!


men seriöst, kul och få klagomål när de inte ens är jag som har fest.. om man nu ska klaga så kan man väl för fan ta reda på fakta!!!

Saknar de andra huset.. de va såååå mycket bättre!!

- Mysväder

Kategori: Allmänt

Det blev aldrig att jag rensa garderoben förut, fick nått ryck istället och tog en runda i spåret. Mycket skönare :-)
Åh värsta vädret det blev nu då...kan va mysigt om man är två och inte ensam! Men som tur är det ska ju bli kanon väder till helgen.. passar ju kanon eftersom vi ska grilla på lördag :-)

Fasen jag som skulle beställa en jätte fin lila bikini på HM idag, OCH SÅ VARE DEN SLUT.. PÅ 2 DAR!!
trött jag blir så typsikt när jag väl hittar nån snygg som inte är svart! haha..men är väl bara och leta vidare.

Imorn kommer min Eveina hem.. ÄNTLIGEN v

- Rastlöööös

Kategori: Allmänt



Idag blev det en snabbkaffe hos Ange tillsammans med Sofie innan dem skulle iväg och jobba. Artus va såklart me hela tiden ;-)
Nu ska jag rensa garderben så det finns plats för lite nytt till sommaren

:-)


  

- Just nu

Kategori: Allmänt

Kom precis in efter en tidig långpromenad med Emma..
Nu är det frukost på balkongen som gäller, är ledig idag med.









Idag blev det lättfil med musli, färska jordgubbar och kiwi och ett kokt ägg till.
Mumma :)


- Onsdag

Kategori: Allmänt


Har precis klickat hem lite kläder, bland annat den här söta kläningen..blev helt kär :-) 




Har precis slängt i mig lite pasta och köttfärsås.. ska kila iväg till jobbet snart.
Idag fick jag med mig Ange ut på promenad eller ja det var till och med hennes ide..  nästan så man får rita kors i taket, nerrå ;-)

- Idag har...

Kategori: Allmänt



Farmor och pappa vart här på förmiddagskaffe



Pärlis var såklart med ;-)



Efter de åkte jag och Ange till sara och satt på deras uteplats hela eftermiddan, blev ganska så många kaffekoppar :-)



var och kollade på brors match i östansjö oxå tillsammans med mamma, morbror och morfar..
matchen slutade 4-3

:-)

Idag är en sån där tycka synd om sandradag, känner att det är mesta är skit.. är trött på singellivet och vill hitta på nått kul med mina vänner! Var på tok förlänge sen vi sågs och gjorde nått.. 

Nu ska jag skicka efter lite nya kläder och hoppas på att jag blir på bättre humör.

 

- Kalas

Kategori: Allmänt

Efter jobbet idag blev det kalas hos Martina, där bjöds de på god sallad och efterrätt som glass, grädde och maränger :) Mumma på det.



















- Söndag 16 maj

Kategori: Allmänt

Helt sjuk att vi redan är inne på mitten av maj.. veckorna bara försvinner som på ett sätt är väldigt skönt men bara inte sommarn går lika fort, som den antagligen kommer och göra.

Åh idag fick jag sms av Eve, dom hade underbart och 30 grader varmt.. är bara lite avundsjuk ;-)
Bara fyra dar kvar tills hon är hemma igen! Jag saknar henne och våra promenader.. inte alls lika kul och gå själv. Har faktikst inte vart ute en ända gång och gått sen hon åkte :O har bara blivit små löparrundor.. 
 

Ligger i soffan och har precis städar klart, hade hela köket fullt med disk.. har vart lite dålig på de sista veckan :-)
Har ju funnits roligare saker att göra.. 

Imorn är det jobb som gäller mellan 8 - 17 sen tror jag vi skulle hem till mormor och morfar på lite fika ;-)

- Kamera

Kategori: Allmänt




I morgon ska jag inhandla mig en ny kamera, kan va bra och ha till sommarens bravader ;)
tror inte att det är någon ide att jag önskar mig en av min familj efter så många som jag fått av dem och sen haft sönder =/


Så det får bli en olympus x-43.. finns på netto nästa vecka för 895, KANON ;)

- Grillning på borgmästarholmen

Kategori: Allmänt







 Var tänkt att det skulle bli en grillkväll på holmen igår men blev pizza istället pga ingen hade någon grill ;)
Äntligen fick man lite vår/sommarkänsla. Kvällen avslutades på en trappa upp.

<3

- Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag, Jennie, mamma & pappa vart på marieberg.. fick med mig ett par jeans och en kofta hem :)
måste börja spara pengar nu allså..

Bara en kort arbetsdag kvar sen helg igen.. SKÖNT! är inne i en sån där period och är så trött på mitt jobb utan andledning egentligen. Men det går väl över snart.. brukar vara så!

Har inte vart ute och gått på TVÅ DAGAR nu.. känns konstigt, inte alls bra ;)
Så direkt efter jobbet imorn blir det långpromenad.. själv :(

På kvällen blir det kalas hemma hos pappa..
Nu ska jag kolla runt lite efter stugor/varndrarhem på gotland.. evelina och jag har ju turen och har semster samtidigt i sommar så vi tänkte dra ihop ett gäng och dra iväg =)







Fötböll

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från brors match, var där med syskonen Bjönberg! Kallt som faseeeeeeen vare :( fy vart är värmen??

Kommer ihåg förra året vid den här tiden när jag hade inflyttningsfest och att det var hur varmt som helst ju.
Men men den kommer väl.  

Usch igår krama jag hejdå till Johanna som åker till Thailand idag med sin pojkvän och är borta en månad, FATTA EN MÅNAD, lite avundsjuk jag är!
Och idag var det Evelinas tur och krama om, hon åker till cypern..men hon är bara borta en vecka men iaf känns redan jätte tomt eftersom vi i princip träffas varje dag :(

Typsikt att dom jag umgås mest med för tillfället ska åka iväg samtidigt.. bläää på det!

- Parkeeeeeeeeen

Kategori: Allmänt

Igår var det förfest hemma hos Evelina och Conny =) mkt trevligt folk där. Sen blev det parken.. tog som vanligt inga kort under kvällen, men ange gjorde ;) Vilken kväll, efter tolv var det bara vatten som gällde för mig.. 

och idag har jag mått som jag förtjänat.. låg i sängen till tre, var helt död.. och är än!

ikväll har Johanna och jag har även fixat våra rabatter utanför, såg för jävligt ut. Fick en kram av granntanterna för att vi hade gjort så fint.. haha så söta.

Fick bjuda bror på pizza förut med.. bara för att få skjuts! Som vanligt.. får alltid bjuda honom på nått för att han ska ställa upp. 

 




 








- heeeeeeeeeelg

Kategori: Allmänt

idag har jag

- promenad med evelina
- fikat med pappa och pärlan
- varit på stan med evelina
- jobbat 15-20
- städat

imorn blir det jobb 7-18.30.. Sen parken :D

- 6 Maj

Kategori: Allmänt

Dagen blev inte rikigt som planerad.. kl 8 imorse hade jag tvättat 4 maskiner och vart ute på en långpromenad, så yes jag var upp med tuppen.. ganska skönt men är ganska så trött nu känner jag. Gick ju upp tidigt pga att jag skulle hinna med och göra så mycket som möjligt idag men jobbet ringde vid tio så var bara och åka dit och jobba.

Så blev det med min lediga dag :(
Nu ska jag plocka upp lite här sen blir det ut och springa, blir nog äggledern idag ;D
tjo på ett tag!

- sovaaaa

Kategori: Allmänt

Förut när Johanna och jag var ute och gick och nästan precis kommit hem så kom världens sötaste katt springandes till oss, han var helt skakis och bara skrek. Både Johanna och jag som är värsta djurvänner fick panik. Johanna drog iväg till ica för att köpa mat åt stackarn.. medans jag var kvar hos han.
Stackarn, han åt som om han aldrig sett mat förut, sånt där är så hemskt.. ville bara ta med honom hem.
Man ska fasen inte ha djur ifall man inte tar hand om dom ordentligt..

Imorn har vi bestämt oss för att fixa till lite precis utanför här.. det är nästan penisonvarning på oss, ni ska se våra balkonger, lätt dom med mest blommor här på loggatan ;-) 

Imorn har jag tvätttid klockan SJU. Hur ska jag komma upp? och jag är dum och tänker försöka komma upp redan vid sex så jag kan börja tidigare så jag är klar ganska tidigt..  har nämligen mycket jag måste hinna med imorn!

NU SKA JAG SOVA.

- If we ever meet again

Kategori: Allmänt

Igår blev det en tripp till Motala med Johanna och Camilla, som vanligt hade jag köpstopp på kläder eftersom jag egentligen redan har handlat tillräckligt med det redan den här månaden. Men kom såklart hem med 4 tröjor och ett par tights. Äh lika bra och köpa när man väl hittar ;)

Kom hem lagom till lunch och träffade upp Ange vid hotellet för och äta. Mysigt! Åkte sen hem till henne..
Kvällen spenderades med Johanna och Evelina som vanligt!

Nu ska jag göra ordning mig, ska iväg o jobba kväll!
Hörs =)

- Klart man saknar en dag som förut..

Kategori: Allmänt



- Tråklördag

Kategori: Allmänt

Har haft deppiga klubben här ikväll.. (Johanna och klara). Jag som har vart på värsta bra humöret fram till nu när åkte hem :( är inte van med att vara själv på en lördagkväll.. visst klockan är ganska mkt nu men ändå, jag gillart inte!

Jag som är långledig nu..vill göra nått kul, fast vet inte vad!
Nästa helg blir det parken, som det ser ut nu iaf..
nu ska jag göra något jag är bäst på, TYCKA SYND OM MIG SJÄLV!

- Tack

Kategori: Allmänt


Nu är äntligen mitt golv på balkongen klart, blev mycket fräschare och finare än vad det var före. Tack till världens bästa pappa som fixade de och till världens bästa mamma som betalde ;-) haha..







- Valborg =)

Kategori: Allmänt



Igår var det storstädning som gällde, För på eftermiddagen kom Mormor, Morfar, Mamma, Pappa, Johan & Farmor hit på fika. Jag bjöd på kladdkaka jordgubbar och grädde.
Fick blommor av både farmor och mormor och en jätte söt bok och ljus av mammie :)
På kvällen gick jag över till Patrik där massa annat trevligt folk oxå var =)

nu ska jag ut och gå, tankarna behöver rensas ;-)
Ikväll kommer min Karus hit.