- Sandra Hailee

Marieberg

Kategori:

Idag efter jobbet åkte johan, pappa och jag in till marieberg för och shoppa lite, jag fick med mig 2 nyårskläningar, bruka design tallrikar (djupa) lyktor, ramar och en duk. Håller på att byta ut lite vitt här hemma mot svart ;) är lite trött på de vita. 

Imorn är de nyår och jag vet inte vad hag ska göra än! 



Juldan

Kategori:

Va vi hemma på förfest hos Becca innan vi åkte till parken, bra kväll. 

Julafton

Kategori:

Dan innan jul så va vi hos Johans mamma och hennes man i fjugesta och firade lite jul, åt mat och öppnade julklappar :) efter de åkte vi till sillen och Petra där vi firade bror och lite jul 😘 mysigt dag/kväll. 

På självaste julafton så åt johan och jag mysfrulle innan vi åkte till varsitt håll.. Han åkte till sin pappa och jag till min och firade. På kvällen var vi hos farmor och käkade julmat. 





Söndag / ledig

Kategori:

Idag har jag och johan bjudit farmor på mat på hotellet, hon fick de av oss när hon fyllde i torsdags. Pappa va med oxå :) 


Vi tog varsin planka, sååå god! 

Jobbdags

Kategori:

Igår somnade jag vid åtta och så vaknade jag vid åtta idag, längesen jag sov så mkt, va nog behövligt. Johan fick precis dra iväg på jour så jag sitter här i soffan och äter lite frukost och laddar för jobb även idag. Ha en bra dag 😀



Julvecka

Kategori:

Årets roligaste vecka på jobbet, julruschen!!! Dagarna går i ett, mkt folk, bra stämning på kunderna, kunde inte sova inatt för jag att jag tänkte för mkt på hur vi skulle kunna gör för och sälja så mkt som möjligt. Jag känner ibland hur jobbskadada man är 😝😜

Tisdagsmys

Kategori:

I tisdags va jag, Lina och Mathilda hos jennie och käka och hade tisdagmys. Trevligt som alltid 😘


:)

Kategori:

Igår när jag slutade va jag kvar med johanna och så fixade vi en leksakgavelv på jobbet 👌

Julgranen

Kategori:

Så va julgranen uppe, så mysigt. Fick genast mer julkänsla 🎄❄️🎅


Fredag

Kategori:

Älskling har precis fixat goooo mat åt oss så nu ligger vi proppmätta i soffan och kollar på gyllene tider dokumentären, åh så bra dom är. Sommarminnen ☀️ ☀️☀️

Helg!

Kategori:

I fredag vad jag ledig fast gick till jobbet och gjorde några extra timmar. 
Efter de gick jag till farmor och fika, johan pappa och johan kom oxå dit när dom slutat. 
Annars har vi inte direkt gjort nått i helgen, Johan har ju fått min förkylning/halsont som jag haft i veckan så vi har knappt lämnat lägenheten. 

Nästa helg är de inflyttningsfest, längtar såå. Ska bli kul hitta på nått... Känns som hundra år sen pga av magen, förkylning och allt. 😄😄😄 


Sommar ☀️

Kategori:

Åh vad man saknar sommaren när man ser dessa kort, jag är nog mer en sommarmännika än vinter. 





Julpyntat :)

Kategori:

Har julpyntat lite utanför dörren idag :) 

:)

Kategori:

Äntligen är denna jacka påväg hem till mig!!! 👌

Personalfest

Kategori:

I lördags kväll efter att jag och Sandra hade jobbat tolvtimmars pass så mötte vi upp de andra från jobbet på strandhugget för och äta lite :) trevlig kväll!