- Sandra Hailee

Lördag

Kategori:

Ikväll är Johan hos Anders med massa folk så jag är hemma själv, inte ofta man är.
Frida va här en sväng på kaffe på sin rast men nu är jag själv igen.. Tråkig kvälll!

Jag får tillbringa kvällen i soffan framför tvn, kan kanske va skönt de med :)

:)

Kategori:

Snart dags för en förändring, Wei!! 😝

1 och 1/2 år❤

Kategori:

Idag med min älskling!

Mörkhårig

Kategori:

För ett par veckor sen åkte löshåret av och så la vi i lite mörka slingor och nu håller de på att gå ur så tänkte färga snart igen.. Lutar åt mörkt igen, typ varmbrun/röd färg.. Och så hårförläggning på de med(saknar mitt långa hår så jag håller på att bli tokig)

Lördag och söndag

Kategori:

Igår morse va jag och Fridus ute på promenad, skönt att börja dagen med det. På kvällen och jag och min kärlek in till Örebro där han bjöd på tre rätters på Hellas, älskar deras mat.

Idag är de segt, tråkigt höstväder.. Har precis vart ute på långpromenad med Frida, funderar på att ta tag i lägenheten idag, känns som en riktig städdag :/

Beslutångest

Kategori:

Har fått nått ryck nu igen, tänkte göra om lite i köket... igen.
Är trött på köksbordet och stolarna känns som jag haft dom i en evighet, samtidigt som de känns onödigt att köpa nya för vårt kök är så litet så kan inte köpa ett större bord i denhär lägenheten. Så funderar på att köpa stolsöverdrag, de blir ju iaf en lite förändring;) (får bort de svart).
 
 
Men svårt att veta vilka som skulle passa, finns ju så många att välja mellan.
 
 
 
 
 
 

Fika hos Sara

Kategori:

Nu i eftermiddag har jag, johanna och Camilla vart hos Sara på inflyttningsfika i hennes nya lägenhet.

Just nu;

Kategori:

Några varv i spåret för att vakna till...

Onsdag!

Kategori:

Vaknade tidigt imorse såklart, alltid när man väl får sova ut så tog mig ut på en långpromenad. Sen lite senare på förmiddagen så kom Jennie och Frida hit, drack kaffe och åt fruktsallad. Sen blev de lunch med Petra och Jennie på hugget, mkt trevligt :)

Nu ikväll har johan och jag vart inne i Örebro en sväng, jag som fick nått ryck och ville handla lite saker till vardagsrummet:)

Sep. 04, 2013

Kategori:

:/

Kategori:

Usch mindre bra dag idag, jobbade först mellan 6-12.45, lagom pass:) sen blev de en kaffe hos Johanna.

Nu ikväll hade jag tänkt att storatäda lägenheten men blev visst inget med de ;) får ta de imorn istället för då är jag ledig.



Söndag måndag

Kategori:

Igår började jag och Frida dagen med en promenad runt stan, sen hem och fixa ordning sig för och åka till marieberg med älskling ❤

När vi kommit hem därifrån tog jag en powernap i soffan och vaknade tre timmar senare och då hade Johan fixat fin middag åt oss:)

Idag först jobb sen hem och käka och så innan de va dags för core och zumba, så skönt att de har börjat nu.



Ledig helg!!!

Kategori:

Tänk om man fick va ledig varje helg, rena lyxen för en annan. I fredags iaf så va vi ett gäng brudar som gick ner på after worken på hugget, mycket trevligt!

Lördagen ringde jag hit Frida, bjöd på frulle sen tog vi oss en långpromenad på morgonen. På eftermiddagen va jag och johan nere i hamnen med hans mamma som bjöd på lunch :)
På kvällen komma Frida hit på myskväll, grillen här bredvid stod för kvällsmaten;) johan va på grabbkväll så vi hade lite tjejkväll:)