- Sandra Hailee

Torsdag

Kategori:

Fyyyy igår kväll när Johan och jag kollade serier så somna vi såklart i soffan och blev liggandes där hela natten så har så sjukt ont i nacken idag, kan inte vrida huvet åt vänster. Typiskt när man är ledig och har lite planerat. 

Så de har blivit en lugn dag, har grejat lite i lägenheten. Skönt att va ledig ett par dagar nu :) 

Imorn hoppas jag nacken är bättre så jag kan träna. Sen ska vi till Fjugesta och fika hos Johans mamma och även åka till en inredningsbutik i Fjugesta som har jätte mkt fint. 





Tisdag

Kategori:

Igår va de först jobb med Johanna som alltid på tisdagar :) efter de tog vi äntligen tag i gymmet igen efter ett långt uppehåll!! Skönt att va ihåg igen:) 

💪💪💪💪



Bra helg!

Kategori:

I fredags hade Johan och jag en heldag i Örebro, hittade inte direkt nått.. Lite tråkigt eftersom jag va på shoppinghumör ;) stannade till hos pappa på kaffe innan vi åkte hem. Resten va kvällen blev de hemmakväll i soffan framför idol. 

Lördag, tråkdag... Greja lite hemma och på kvällen va de vinkväll hos mathilda med fina vänner. Kvällen avslutades på Olerys :) 

Söndag, johan och jag åkte till Motala och storhandla mat och sen har vi gjort matlådor till veckan. Nu ikväll/eftermiddag har vi vart hos Madde och firat henne och inge- Marie. Där bjöds de på smörgåstårta och bananbakelse. Fick med mig en hylla hem från henne, jätte fin :) 




Jobbhelg

Kategori:

Så va ännu en jobbhelg över, alltid lika skönt! Fick skynda mig hem igår efter jobbet för och göra ordning mig för och sen åka vidare till Danne och Sara på inflyttningsfest i deras nya hus. Jag vill oxå ha ett hus.... Men finns ju inga typ. 

Idag blir de nog ganska lugnt, ska greja lite hemma för ikväll kommer bror, pappa och farmor hit och käkar lite kräftor :) 



Ledig dag

Kategori:

Hey! 
Igår mötte jag upp Frida och Jennie på smörgåsbutiken (godaste matstället i stan) där vi lunchade och fikade. Mysigt med lediga dagar mitt i veckan.. Sen gick jag och jennie runt lite på stan, finns mkt fint just nu. 



 Eftermiddag och kväll var lugn, låg i soffan och försökte bli frisk. Känner mig småhängig till och från nu i några dagar. Börjar bli segt... Jag som ska börja gymma!!!! Va hos min astma läkare häromdagen, fick två till inhalatorer så nu har jag sammanlagt 4 olika så hoppas jag ska kunna andas ordentlig nu. 




Fredag

Kategori:

Har vart lite långledig nu, hela 3 dagar;) skönt nu när man jobbar 75%, lite lagom. Igår blev de hugget med Johanna och kayll.. Käkade på aw, super bra priser och super god mat ;) 
Sen mötte vi upp emma och gick vidare till olearys där de va fullt med folk :) 

Bilden är tagen från johannas instagram;) 


:)

Kategori:

Fy jag är sämst på att blogga för tillfället, men ska bli bättre! 

I lördags hade jag vinkväll här hemma med massa bra brudar :) gick vidare till olererys och puben. Bra kväll men blev nog lite mkt vin ;) 




 

Idag har jag vart ledig så haft besök hela dagen av ange och sötaste Esther, hon är såååå söt 😍😍😍😍😍